Gemeente Barendrecht App

Home > Gemeente Barendrecht App

Gemeente Barendrecht App

Wilt u een melding buitenruimte of vandalisme & overlast doorgeven of een afspraak met de gemeente maken? Dat kan heel gemakkelijk en snel via de officiële gemeente Barendrecht app! Met de app kunt u uw gemeentezaken regelen waar en wanneer het u uitkomt. U kunt de gratis app nu downloaden op uw smartphone en/of tablet.

U kunt de gemeente app downloaden via de Apple of Android Store. Als u ‘gemeente Barendrecht app’ intypt, verschijnt de app in de lijst.

Snel geregeld

U kunt de app gebruiken voor het maken van een afspraak met het servicecentrum en het doorgeven van een melding over bijvoorbeeld een volle ondergrondse container, kapotte lantaarnpaal of vernield straatmeubilair. Daarnaast vindt u in de app onder andere informatie over een aantal gemeentelijke producten en wegwerkzaamheden.

Betere dienstverlening

Dankzij de app is er een handige en snelle manier om zaken met de gemeente te regelen bijgekomen. Als u de app gebruikt in plaats van te bellen met het gemeentelijk servicecentrum, heeft u niet te maken met eventuele wachttijd.

Contact

Gemeente Barendrecht
Bezoekadres: Binnenhof 1
2991 AA  Barendrecht

Postadres: Postbus 501
2990 EA  Barendrecht

Telefoon: 14 0180
WhatsApp: 06 - 46 98 63 26

Vanuit het buitenland:
+31 180 698 398

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken